FUNERAL COMPOSER APP

"Deze app ontzorgt bij het regelen van een uitvaart"

ONTDEK DE VOORDELEN 

FUNERAL COMPOSER is een foto- en video applicatie waarmee nabestaanden vanuit huis en op hun gemak kunnen werken aan het samenstellen van een afscheidsdocument dat kan worden afgespeeld op het systeem van een uitvaartlocatie. 

GEMAK, SNELHEID, EIGEN REGIE

FUNERAL COMPOSER is ontworpen op gemak, snelheid en eigen regie en zorgt ervoor dat een afscheidspresentatie persoonlijk en technisch kwalitatief in orde is. Met 1 druk op de knop kan de maker  van de presentatie deze verzenden naar de uitvaartverzorger die deze moeiteloos kan afspelen op de beschikbare apparatuur op een locatie. Deze toegankelijke en gemakkelijk te gebruiken applicatie neemt zowel voor nabestaanden als voor uitvaartprofessionals ruis en stress weg. De applicatie is volledig geautomatiseerd en afgestemd op de  dynamiek "doe-het-zelf" in uitvaartprocessen.  

NOOIT MEER LOSSE FOTO- EN VIDEOBESTANDEN

Nooit meer gedoe met USB-sticks, cd's, Powerpoint presentaties of mails met losse foto-, video- en geluidsbestanden!

VANAF DE BANK SAMENSTELLEN OP ELK MOMENT

Met de Funeral Composer applicatie kunnen nabestaanden vanuit huis en op elk moment werken aan een afscheidspresentatie die afgespeeld kan worden op een afscheidsplechtigheid op elk soort scherm op een locatie.

ALTIJD PERFECTE KWALITEIT

Altijd perfecte kwaliteitspresentaties met door klanten/nabestaanden zelf uitgezochte foto's, muziek en videobeeld in één compact bestand. Met 1 druk op de knop, gecontroleerd op kwaliteit en naar het beheersysteem van een uitvaartverzorger verzonden.

UITGIFTE CODES

Het systeem is gebaseerd op de uitgifte van unieke codes waarmee klanten/nabestaanden toegang krijgen tot de maakomgeving. De code correspondeert met een beheeromgeving waarin een uitvaartverzorger/locatie-eigenaar per klant kan zien of en wanneer een presentatie binnenkomt. Deze presentatie kan daarna via dezelfde beheeromgeving worden klaargezet om af te spelen.

PRIVACY & DATA

Funeral Composer heeft gewerkt aan het volledig uitsluiten van de verspreiding van privacygevoelige informatie van zowel de eindgebruiker als de organisatie die de applicatie aanbiedt aan zijn klanten. Dit o.a. door beveiligingscertificaten, unieke uitgiftecodes en tijdsloten op de beschikbaarheid van content in de beheeromgeving.

FUNERAL COMPOSER OP T.V.

Bekijk het FUNERAL COMPOSER informatie item zoals gezien bij het t.v.programma Zo kan het ook! van RTLZ en RTL4 (september 2020)

GEEN RUIS EN STRESS

Met de Funeral Composer applicatie is het zowel voor de uitvaartverzorger als voor nabestaanden gemakkelijk werken. Klanten hebben zelf de regie over hetgeen er in beeld en geluid wordt afgespeeld op een uitvaartlocatie. Uitvaartlocatie-eigenaren en uitvaartverzorgers halen de gemaakte presentaties van hun klanten gemakkelijk op via de beheeromgeving van de applicatie. Met 1 druk op de knop kan een klant verzenden en kan een uitvaartverzorger ontvangen. Dat scheelt een hoop tijd, ruis, geld en stress voor beide partijen.

IMPLEMENTATIE

Het gebruik van de applicatie vergt geen aanschaf van extra techniek of schermen binnen uw onderneming. De applicatie kent een geautomatiseerde beheeromgeving voor uw onderneming die u kunt openen, bijhouden, bewerken en monitoren.

VERDIENMODEL

Als ondernemer neemt u een abonnement af met daarin een x-aantal unieke codes voor uw klanten en een eigen beheeromgeving voor uw onderneming. Deze codes kunt u verkopen aan klanten of ter beschikking stellen in het kader van promotie of andere doeleinden. We overleggen graag de prijzen en pakketten met u.

UNIEK IN ZIJN SOORT

De Funeral Composer app is uniek in zijn soort. De applicatie is modulair opgebouwd waardoor het aanpassen van stijl en verkoop van (eigen) producten mogelijk is, Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.