Welkom! Leuk dat je meedoet aan de werksessie "Kansen in post-covid uitvaartland". We gaan er een gave dag van maken en gaan de dag zo relaxed mogelijk in ook omwille van de covidmaatregelen. We hebben twee ruim opgezette locaties gevonden om sessies te houden (op loopafstand van elkaar). Bovendien hebben we stoffen mondkapjes bij voor degene die zich daar fijn bij voelt. In de middag heeft iedereen een eigen tafel om aan te werken in de lounge van de schouwburg. In de ochtend verspreiden we ons over de verdieping van de locatie. Hou rekening met elkaars wensen, afstand en gezondheid. We zien je graag aanstaande vrijdag!

Crew

- Coach Marieke van der Weiden 

- Assistent 1 Rian van Eyken

- Assistent  2 Toni Niehoff (stagiair)

Deelnemers

Zoek elkaar op via LinkedIn of andere kanalen. Hieronder de profielen van deelnemers.

INHOUD PREFERENTIE & ALGEMENE VOORWAARDEN

In onze sessies stemmen we inhoudelijk zoveel mogelijk af op jouw wensen. Hier kun je aangeven welke thema's jouw voorkeur hebben in deze werksessie van 20 november 2020. Bovendien vragen we je de algemene voorwaarden te accepteren

OVERZICHT VAN DOOR JULLIE GEKOZEN ONDERWERPEN

PROGRAMMA

- Ochtendprogramma  09:45 uur  - 12:00 uur : HEREweHOLO | Nijverheidstraat 1 Rijswijk

- Middagprogramma 12:30 uur - 16:00 uur : Rijswijkse SchouwburgGeneraal Spoorlaan 10 Rijswijk

OCHTEND PROGRAMMA
09:45 uur Inloop Nijverheidsstraat 1 Rijswijk (www.hereweholo.nl)
10:00 uur Rondleiding en informatie hologrammen op uitvaarten
10:30 uur Hologram van jezelf en warm-up opdracht
11:00 uur Uitwerken opdracht 1
12:00 uur Vertrekken naar middag locatie (lopen 650 meter / je mag ook je auto pakken)
MIDDAG PROGRAMMA
12:30 uur Aankomst middaglocatie en rondleiding (www.rijswijkseschouwburg.nl)
13:00 uur Lunch
13:30 uur Masterclass post-covid kansen
14:00 uur Uitwerken opdracht 2
15:00 uur Wrap-up
16:00 uur Einde dag / Programma

Ochtendlocatie

Nijverheidsstraat 1 

2288 BB Rijswijk 

Zaken doe je hier met Desmond Frenken 

We starten de dag bij HEREweHOLO De makers van de hologrambox die je de afgelopen weken op t.v. zag. Je hebt de kans om zelf als hologram opgenomen te worden en te zien hoe dat werkt.  We starten met een warming-up opdracht en sluiten de ochtend af met een creatieve sessie. Daarna gaan we lopend (of met auto als je dat prefereert) naar de middag locatie.

Middaglocatie

Generaal Spoorlaan 10
2283 GM Rijswijk

Zaken doe je hier met Renee van Ingen

In de middag worden we ontvangen in de grote lounge van de Rijswijkse Schouwburg. We lunchen daar en krijgen een rondleiding zodat je kunt zien hoe handig een theater als uitvaartlocatie kan zijn. In de middag krijg je een masterclass post-covid kansen en gaan we aan de slag me een creatieve sessie. We sluiten de middag af met een wrap-up en to-do-list voor jou voor 2021.


COVIDPROOF

We hebben eraan gewerkt zaken covidproof te maken.  Wij proberen zoveel mogelijk adhoc in te spelen op de overheidsmaatregelen zodat zaken altijd doorgang vinden.  We houden de 1.5 meter in acht en hebben mondkapjes voor jullie bij.


PRAKTISCHE INFORMATIE

MATERIAAL

Wij verzorgen het werkmateriaal voor de dag. We hebben stiften en papier bij en in je survival tas die je van ons krijgt zit een pen en een kladblok. Presentaties kun je bekijken vanaf de website in de Secret Classroom. je kunt materiaal en opdrachten daar ook downloaden. Wachtwoord secret classroom : OPENTHEGATE

ETEN & DRINKEN

Wij verzorgen de lunch en gangbare rondjes koffie en thee.. Je mag zelf eten en drinken meenemen om de dag door te komen maar stal dat niet geheel uit op je tafel i.v.m. de coulance naar de hostlocatie toe. Je ontvangt bij aanvang een suvival tas met daarin flesje water, kladblok, pen, papier, mondkapje en een fijne sweater als aandenken. 

Geef hier aan of we nog rekening kunnen houden met jouw dieetwensen

KLEDING 

Doe kleding aan die lekker zit en waar je je comfortabel in voelt. Je krijgt van ons een sweater en mondkapje die je kunt gebruiken maar dat hoeft niet. Het mag ook mee in de tas naar huis.

PARKEREN

Zowel bij de ochtend als bij de middaglocatie (s) kun je goed parkeren. Op sommige stukken in de omgeving van de locaties is dat betaald op andere stukken is het gratis.  In de ochtend zitten we op een industrieterrein, in de middag op een doorgaande weg door Rijswijk, omringt met woonwijken. Je kunt je auto laten staan op de ochtendlocatie of meenemen naar de middaglocatie. Als plan B in werking wordt gezet vragen we je te rijden naar de locatie in Schipluiden. Ook daar is het gratis parkeren. 

SOCIAL MEDIA

Je mag bij ons vrij posten, live-gaan en zaken delen op je socials, Zorg er wel voor dat je niet iemands letterlijke plannen/uitwerkingen of bedrijfsgevoelige informatie verspreidt. Maak bijvoorbeeld mooie overzichtshots van de groep aan het werk, de locaties, jezelf, de rondleidingen, de tussendoor-momenten en het team en deelnemers (voor wie dat geen bezwaar vindt) voor een goede sfeerweergave. Ook wij nemen af en toe een opname of foto om te delen op onze Instagram of LinkedIn groep. Check de algemene voorwaarden voor beleid.


Vragen en opmerkingen graag via de Deelnemers WhatsApp groep of Privé naar Marieke