CORONA BLOEMIST

Gepubliceerd op 30 april 2020 om 10:36

Ze zeggen dat je in tijden van nood je vrienden leert kennen. In moeilijke tijden zien we ook mensen die hun hart op de juiste plaats hebben, zoals de Fransman Romain Banliat, een jonge bloemist uit de stad Plerguer.

In een aantal landen, waaronder Frankrijk en Spanje, is een barrière opgeworpen. Helaas voldoet niet iedereen eraan. In Madrid, bijvoorbeeld, werd een 77-jarige man beboet voor het “achtervolgen van Pokemons” op straat…

Bron : klik hier

Maar er zijn ook mensen die zich zeer solidair opstellen. Deze jonge bloemenkweker had een aantal dingen kunnen doen en bijvoorbeeld zijn onverkochte spullen kunnen weggooien. Hij besloot echter de bloemen op de plaatselijke begraafplaats te leggen.

In een bericht op Facebook zei hij dat iedereen in deze tijd verenigd moet zijn en dat we hier samen doorheen kunnen komen.

Ik denk dat we ons in tijden als deze echt moeten verenigen. Zelfs als we moeite hebben om uit deze crisis te komen, zullen we sterker en meer verenigd zijn… Wees geduldig. Zorg tenminste voor jezelf!”


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.